Yazılım Uzmanlığı Eğitimi

Yazılım Uzmanlığı Eğitimi

Kariyerinize Yeni bir Programlama Diliyle Yön Vermek İstemez misiniz?

Yazılım Kursu ile son teknoloji yazılım eğitimleri alarak kariyerinize yön verebilirsiniz. Bu eğitim ile dünyanın en çok kullanılan programlama dillerinden olan C# programlama dilini öğrenirsiniz. Ve istemci tabanlı web yazılım geliştirme aracı frameworklerini ve Microsoft tarafından geliştirilen sunucu temelli web teknolojisi olan ASP.NET Core ve ASP.NET MVC’nin detaylarını içermektedir. Veri tabanı sistemlerinden olan Microsoft SQL Server programlamayı, C# ve Web Tabanlı ASP.NET Core ve MVC ile geliştirdiğimiz yazılımların saklama ve sorgulanlarını detaylarıyla kapsamaktadır. Kursiyerlerin C# ile tam uyumlu Object Oriented Programming süreçlerine hakim ve aynı zamanda proje geliştirme hakkında tüm detayları kavramaları gerekir.

Neden .Net Core veya .Net MVC öğrenmeliyim?

Web programlamada .NET Core her platformda uygulama geliştirmeye olanak verir ve böylece bu teknolojiyi öğreniriz.Katılımcıların güçlü yazılım mimarileri oluşturabilmelerini sağlamaktır.Eğitimlerde olmazsa olmaz olan uygulamalı projelerdir. ASP.NET Core ve ASP.NET MVC mimarisi uygulamalı olarak anlatılırsa daha kolay anlaşılır.

Bu Eğitim ile Yazılım Öğrenebilirsiniz!

Bu Eğitimle birlikte kıdemli yazılım uzmanı olabilirsiniz. Nesne Tabanlı Programlama kavramı ile nasıl düşünmeniz gerektiğini de öğrenmiş olacaksınız. Microsoft .Net Core dünyada en çok kullanılan ve en hızlı çalışan dillerden biridir. C# Dot Net Core hızı ile bağımsız test aşamalarından gayet başarılı şekilde geçmiştir.

Microsoft ASP.Net Core ve C#.Net MVC Zor mu?

Temel mantık olarak katmanlı mimari için dizayn edilmişlerdir. Bundan dolayı proje katmanları oluşturarak ve bunları haberleştiririz ve ihtiyaç duyduğumuz projeyi çağırırız. Bu yüzden kullanım ve ihtiyaç duymadıklarımızı kenarda bekletiriz ve projeye dahil etmeyiz. Böylece bizim kod yazma kolaylığı, denetim kolaylığı ve çok karmaşık projeleri kolay dizayn edebilmemizi sağlar. Ama bu şekilde proje kodlamak çok karmaşık gibi gözükse de aslında durum öyle değildir. Aynı zamanda .Net Core ve MVC’den birini öğrenmek diğeri içinde geçerli kodları bilmek anlamına gelir.

Yazılım Uzmanları Yüksek Maaş Alırlar mı?

2022 yılında yazılım uzmanı maaşları gayet iyi. Özellikle Kıdemli yazılım uzmanı konumunda çalışanlar iyi şartlarda çalışmaktadırlar. Ve Pandemi ile birlikte uzaktan canlı online çalışma ortamları oldukça artmıştır. Ayrıca bir yazılım uzmanı uzaktan bir kaç firmada birden çalışabiliyor. Junior yazılımcı yani sektöre yani adım atmış yazılımcıya da ihtiyaç vardır. Ama junior yazılımcı olsanız bile iyi bir alt yapıya sahip olmanız gerekmektedir. Baktığınız zaman en az bir programlama diline hakim olmalısınız.

Bir cevap yazın